Elke telefooncentrale een eigen boompje

Een groene wereld, met windmasten, bomen en elektrische auto's
telNEX, de telefonie van de volgende generatie, dat zegt eigenlijk al genoeg toch? Duurzaamheid is de toekomst en onder het mom van ‘de volgende generatie’ dragen wij dan ook graag ons steentje bij aan het groener maken van onze planeet, de aarde.
De IT-sector staat bekend als een van de grootste energie-slurpers van de wereld. De enorme hoeveelheid aan data en alle hardware en software die wij verbruiken en die vooral steeds maar blijft groeien… Het zal u niet verbazen dat dit enorm veel energie vreet.
 

Verduurzamen, verduurzamen, verduurzamen

Ook wij komen er niet meer onderuit.

Allereerst is ons hele pand voorzien van groene stroom, voor alle apparatuur van verlichting tot aan verwarming maken wij gebruik van een zuinige oplossing en zonnepanelen op het dak kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Daarnaast doen wij iets heel tofs om de CO2 uitstoot van onze telefooncentrales te compenseren: bij elke nieuwe klant planten wij een boom. Met het planten van deze boom compenseren wij het volledige CO2 verbruik van uw telefooncentrale, deze boom neemt namelijk jaarlijks alle CO2 uitstoot van uw telefooncentrale op. Dat is nog eens milieubewust! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het verbruik van uw telefooncentrale en kunt met een gerust hart overstappen. Uw telefooncentrale draait geheel CO2 vrij en zo maken wij de wereld samen steeds een beetje groener!

 

Mensen die samen werken aan een groenere wereld door bomen te planten
Mensen die samen werken aan een groenere wereld door het planten van bomen

Verduurzamen met IT

Bij telNEX denken we vaak: dat kan groener!

Wij verduurzamen daarom niet alleen zélf de IT-sector, maar maken daarnaast ook gebruik ván innovaties binnen de IT-sector om de wereld een beetje groener te maken. Met alle geavanceerde mogelijkheden van vandaag en van de toekomst maken we namelijk tal van nieuwe diensten en slimme energieoplossingen mogelijk.

Technologie is juíst een van de belangrijkste componenten voor het verduurzamen van de toekomst en dat begrijpen wij bij telNEX als geen ander! Met het oog op een beter klimaat zijn technische innovaties nodig om bestaande technologieën te verduurzamen. De cloud van telNEX staat voor een veilige en toegankelijke plek waar al uw belangrijke bestanden en gegevens opgeslagen kunnen worden. Met deze op maat gemaakte diensten van vraag en aanbod zorgen wij er bij telNEX voor dat er geen energie verspild wordt. Dat is een doorbraak voor verduurzaming op zowel plaatselijk, stedelijk, regionaal, nationaal en niet te vergeten internationaal niveau!

 

Bel met telNEX en draag bij aan een groenere wereld

Wij zijn trots op de verantwoordelijkheid als IT-sector om een steentje bij te dragen aan verduurzaming!

Desondanks dat de IT-sector bekend staat om haar hoge energieverbruik, wordt er bij ons op elke manier dan ook meegedacht met het proces naar een groenere wereld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Onze medewerkers leggen u graag alles uit over ons scala aan opties op het gebied van telefonie. Schroom dus niet om te bellen of bereken de prijs van uw telefooncentrale hier!

Planten wij binnenkort een boom voor u?

Recommended Posts