De uitgebreide mogelijkheden binnen een telefooncentrale

Een telefooncentrale staat niet meer op kantoor, maar zweeft voortaan in de cloud. Volkomen veilig en zonder vervelende storingen of andere technische problemen. Met telNEX kiest u voor een telefooncentrale die werkt, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Sterker nog, u hoeft er niet eens in te investeren. U betaalt een vast laag bedrag per maand en kunt gebruik maken van zowel de centrale als alle geavanceerde mogelijkheden. Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet!

Gespreksopname

Een belangrijk telefoontje of een gemaakte afspraak terugluisteren? Uw medewerkers trainen? De gespreksopnames maken het allemaal mogelijk.
U kunt ervoor kiezen de gespreksopnames standaard aan te zetten, in dat geval worden alle telefoontjes automatisch opgenomen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de gespreksopnames te activeren tijdens een gewenst gesprek. Krijgt u onverwachts een belangrijk belletje? Dan kunt in een handomdraai de functie activeren! De gespreksopnames worden automatisch tot 30 dagen opgeslagen. Mocht u ze langer willen bewaren, dan kunt u de opnames ook gemakkelijk downloaden naar uw computer.

Keuzemenu’s

Het welbekende keuzemenu, wie kent hem niet. Een perfecte kans om bellers de beste service te bieden.
Stel uw bellers de juiste vragen en kom erachter naar welke afdeling zij op zoek zijn. Het keuzemenu kan bestaan uit meerdere lagen en dat zorgt ervoor dat bellers niet alleen automatisch doorverbonden kunnen worden met de juiste afdeling, maar zelfs met de juiste persoon. Stel uw keuzemenu zelf samen en verbind uw bellers geheel naar hun wens door!

Wachtrij

Wachten is nooit leuk, daar zijn we het allemaal over eens. Bij telNEX bieden we een scala aan handige opties die ervoor zorgen dat de wachttijd van de beller verlicht wordt en u nooit een telefoontje zal missen.
Niet alleen wordt de wachttijd verlicht met een leuk muziekje naar keuze, ook de positie van de beller in de wachtrij wordt regelmatig benoemd. Zo weet de beller waar hij of zij aan toe is en dat maakt de wachttijd een stuk verdraagzamer.
Daarnaast kunt u bellers ook de mogelijkheid bieden om op een later tijdstip teruggebeld te worden. Met één druk op de knop kunnen bellers ervoor kiezen om teruggebeld te worden zodra alle lijnen binnen uw bedrijf weer vrij zijn. Ideaal wanneer een beller geen haast heeft en uw telefoon roodgloeiend staat. Besluit een beller toch om definitief uit de wachtrij te stappen? No worries! Bij telNEX heeft u de mogelijkheid gemaild te worden met de gegevens van de bellers die u niet te woord kon staan. Zo kunt u de beller op een later tijdstip te terugbellen; dat is service van de hoogste plank!

Voicemail

De voicemail kan natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Wilt u bellers de mogelijkheid bieden hun bericht in te spreken wanneer er niemand binnen uw bedrijf bereikbaar is? Dat kan met de voicemail mogelijkheid.
Bij telNEX kunt u een persoonlijke voicemail instellen, dat wil zeggen dat alle persoonlijke telefoontjes in uw eigen voicemail inbox terecht komen. Een groepsvoicemail voor uw hele bedrijf, of misschien voor een bepaalde afdeling? Dat is ook geen probleem. Laat bellers een voicemail bericht inspreken op de door hen gewenste afdeling en iedereen op die afdeling zal een mailtje ontvangen met het bericht.

Openingstijden

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er gebeld wordt buiten de gebruikelijke openingstijden, ook daar hebben we bij telNEX aan gedacht!
Buiten de gebruikelijke openingstijden kunt u een automatisch bandje af laten spelen om bellers ervan op de hoogte te brengen dat u op dat moment gesloten bent. Breng bellers op de hoogte van de huidige openingstijden en laat ze weten op welke tijden u wel bereikbaar bent.   
Wilt u buiten de gebruikelijke openingstijden, bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend, toch telefoontjes aannemen? Dan kunt u deze gemakkelijk door laten schakelen. U kunt er ook voor kiezen om dit alleen voor belangrijke nummers in te stellen, zo kunt u belangrijke belletjes op elk gewenst moment aannemen!

De keuze is reuze

Naast deze standaard functies binnen een telefooncentrale, kun je bij telNEX ook kiezen voor extra functies zoals een chat, videoconferenties en CRM- en Office 365-integratie. Kortom, genoeg redenen om over te stappen naar telNEX! Bereken de prijs van uw telefooncentrale hier of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!

Recommended Posts