Tarieven 

Zelf berekenen: zo werkt het

We houden ons prijsmodel graag zo eenvoudig mogelijk, zodat u na een eenvoudige berekening meteen weet waar u aan toe bent. Dat doen we in 3 duidelijke stappen:

1

Kies uw tariefstructuur

Wilt u voornamelijk goed bereikbaar zijn binnen Nederland? Heeft u zowel Nederlandse als internationale klanten? Met de verschillende abonnementsopties is er altijd een structuur die bij uw bedrijf past!

2

Aantal medewerkers

U kunt online invullen hoeveel medewerkers uw organisatie heeft. Op basis daarvan adviseren we u over het aantal gesprekskanalen dat u nodig zult hebben.

3

Pas het aantal kanalen aan

Wilt u meer of juist minder kanalen gebruiken, bijvoorbeeld voor toestellen in het magazijn die u weinig gebruikt? Pas eenvoudig het aantal kanalen aan en bereken het tarief.

4

Bereken het tarief voor uw telNEXUS-telefooncentrale

Op basis van het aantal kanalen dat u kiest berekent u eenvoudig het tarief dat u betaalt voor uw telNEXUS-telefooncentrale.

Bereken uw prijs

Callcenter Medewerker

Zoekt u advies over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Bent u benieuwd naar het aantal gesprekskanalen dat geschikt is voor uw bedrijf? Wilt u weten welke toestellen daar het best bij passen? Onze medewerkers leggen u graag alles uit over ons scala aan opties op het gebied van telefonie.

Bespaar met Hosted Telefonie

Kosten berekenen

Benieuwd naar onze tarieven? Bereken uw kosten online en ontdek de kosten van onze telNEXUS-telefooncentrale.

Ontdek hoe u voordelig gebruik kunt maken van de centrale, inclusief de geavanceerde mogelijkheden zoals een keuzemenu, een wachtrij en een optie voor het doorschakelen naar verschillende toestellen.

Doormiddel van de digitale telefooncentrale in de cloud kunnen wij de tarieven laag houden. Op deze manier maakt u weinig kosten en hoeft u bovendien niet te investeren in een dure centrale. In plaats daarvan betaalt u een vast laag bedrag per maand, afgestemd op het aantal gesprekskanalen dat u wilt gebruiken.

Vergelijk de tarieven: bereken uw besparing

U kunt onze tarieven online berekenen. Hierna kunt u deze kosten vergelijken met die van uw huidige telefooncentrale.

Bovendien hoeft u geen investering te doen in een nieuwe centrale, omdat u die bij telNEX gewoon gebruikt vanuit de cloud. Het is de makkelijkste manier om professioneel te bellen, zonder dat u daar hoge kosten voor betaalt.

Uw bestanden intern toegankelijk