Mobiel

Mobiel bellen met de professionele uitstraling van bellen met een vast nummer? Met onze mogelijkheden voor vast en mobiel integratie combineren wij flexibiliteit met betrouwbaarheid en het nummer dat bekend is bij uw klanten.

Bereikbaar op al uw elektronische apparaten

VAMO: integratie van vast en mobiel

Benieuwd welke voordelen VAMO oplevert? Het is de integratie van vast en mobiel waarmee we de twee werelden op een bijzondere manier samenbrengen:

Icon Telefonie Vaste telefoon

Mobiel bellen met een vast nummer

U kunt mobiel bellen met het nummer van uw vaste telefoon. De ontvanger van het gesprek zal niet merken dat u eigenlijk met een mobiele telefoon belt, waardoor het lijkt alsof u het gesprek vanuit uw kantoor voert.

Altijd en overal bereikbaar met Voip

Altijd en overal bereikbaar op het vaste nummer

Andersom bent u ook altijd en overal bereikbaar op één vast nummer. Alle gesprekken kunnen op uw mobiele telefoon beantwoorden worden.

Lijntjes kort houden

Mobiel doorverbinden

Een gesprek doorverbinden naar uw collega? Dat kan ook mobiel! Zelfs onderweg of op locatie kunt u telefoontjes zonder problemen doorverbinden naar uw collega.

Icon Telefonie vanaf al uw apparaten

Gesprek beheren vanaf een pc

Doorverbinden naar de juiste persoon of een conference meeting starten met meerdere collega’s? U kunt alle opties vinden op en beheren vanaf uw eigen pc.

Icon Telefonie Chat

Zichtbare status van mobiele aansluiting

Collega’s zien of u in gesprek bent en of uw telefoon op ‘Niet Storen’ staat. U kunt er ook voor kiezen om uw agenda te koppelen aan de status van uw telefoon, zo voert uw telefoon automatische status-wijzigingen door. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld in een meeting zit. Laat uw collega’s eenvoudig en/of automatisch weten dat doorverbinden op dat moment niet mogelijk is.

Callcenter Medewerker

Zoekt u advies over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Onze medewerkers leggen u graag alles uit over ons scala aan opties op het gebied van mobiele telefonie.

Mobiel als verlengstuk van vaste telefonie

Bij telNEX zien we de mobiele telefoon als een verlengstuk van vaste telefonie.

Wij zorgen ervoor dat u zowel mobiel als vast kunt bellen met hetzelfde nummer. Hiermee maken we het mogelijk dat anderen u altijd en overal kunnen bereiken op het vaste nummer dat ze van u kennen. Uiteraard behoudt u ook uw persoonlijke mobiele nummer, zo onderscheiden wij zakelijk van privé.

U bent volledig flexibel, behoudt uw professionele uitstraling en kunt bovendien rekenen op een aantal andere belangrijke extra’s die we hieronder toelichten.

Callcenter Medewerkers als Antwoordservice