Over ons

telNEX is uw specialist in vaste en mobiele telefonie vanuit een digitale telefooncentrale in de cloud. Wij hebben jarenlange ervaring met ICT en telefonie en dat betekent dat we u perfect kunnen adviseren over alle beschikbare oplossingen en mogelijkheden om goed en goedkoop te kunnen bellen.

We combineren professionele mogelijkheden zoals een wachtrij, een keuzemenu en vast bellen op mobiel met lage tarieven. Uiteraard zorgen we daarbij voor de hoogste gesprekskwaliteit en staan onze specialisten op elk moment van de dag tot uw beschikking.

Werknemers van telefonie oplossingen
Callcenter Medewerker Antwoordservice

Een team vol enthousiaste en innovatieve specialisten

Bij telNEX lopen we het liefst altijd op de ontwikkelingen vooruit, zonder het contact met het heden te verliezen.

Wij presenteren u dan ook maar al te graag de telefonie van de toekomst. Specialisten hebben jarenlange ervaring met vaste en mobiele telefonie, waarvoor we zelf al lange tijd gebruik maken van de cloud. Dat betekent dat we alle ins en outs kennen, weten wat het oplevert en weten hoe we uw bedrijf daarmee beter bereikbaar kunnen maken.
Voor elke nieuwe klant planten wij een boom

Bel met telNEX en draag bij aan een groenere wereld

Bij telNEX hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij elke nieuwe klant planten wij een boompje en hiermee compenseren we de CO2 uitstoot van uw telefooncentrale.

Ervaring met expert-oplossingen

Wij adviseren u op basis van onze ervaring graag over het aantal telefoonkanalen en de toestellen die het best passen bij de huidige manier van telefoneren binnen uw bedrijf. Daarnaast leggen we u natuurlijk alles uit over de innovatieve mobiele oplossingen die wij aanbieden. U profiteert van geavanceerde mogelijkheden, zonder dat het systeem daar ingewikkelder van wordt.
Jongen werkzaam als Systeembeheerder

Zoekt u advies over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Bent u benieuwd naar het aantal gesprekskanalen dat geschikt is voor uw bedrijf? Wilt u weten welke toestellen daar het best bij passen? Onze medewerkers leggen u graag alles uit over ons scala aan opties op het gebied van telefonie.