Belkosten

Benieuwd naar de belkosten die u betaalt als u kiest voor telNEX? Wij begrijpen dat de tarieven belangrijk zijn in uw overweging om over te stappen.

Om u naast onze scherpe tarieven nog meer te kunnen bieden, bepaalt u bij telNEX zelf welke tariefstructuur u kiest. U heeft de touwtjes in handen en kiest zelf de tarieven die passen bij de huidige belstructuur binnen uw bedrijf.

Met hosted telefonie bespaart u in de kosten

Kies zelf de tariefstructuur

U heeft keuze uit drie tariefstructuren. Maak zelf uw keuze of vraag ons om advies.

We denken graag met u mee! Mocht u benieuwd zijn hoeveel u kunt besparen op uw huidige telefoonkosten? Stuur ons uw huidige telefoonrekening en wij rekenen het voor u uit.

Betalen per minuut

Belt u relatief weinig en vindt u het vooral belangrijk om zelf goed bereikbaar te zijn? Met een tarief per minuut betaalt u alleen voor de momenten waarop u daadwerkelijk belt. Er is geen sprake van hoge abonnementskosten, omdat u enkel en alleen afrekent voor de minuten dat u echt aan de telefoon bent.

Onbeperkt in NL,

naar de EU en de wereld per minuut

Belt u veel binnen Nederland, maar weinig naar andere landen in de EU of de rest van de wereld? Met een onbeperkt abonnement voor Nederland hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Voor bellen buiten Nederland betaalt u alleen de belminuten die u daadwerkelijk gebruikt.

Onbeperkt in NL & EU,

bellen naar de rest van de wereld per minuut

Heeft u veel klanten en relaties in zowel Nederland als in de Europese Unie? Met een onbeperkt abonnement voor die regio’s weet u altijd precies wat u per maand betaalt. De belminuten naar de rest van de wereld rekent u los af, waarmee u zelf de controle houdt over de uiteindelijke kosten.

Bespaar met Hosted Telefonie

Besparen op de belkosten

Wilt u graag besparen op belkosten? Dat kan!

Met onze scherpe tarieven en mogelijkheden tot een onbeperkt abonnement op bellen binnen Nederland en/of bellen binnen Europa, bespaart u enorm. Dat zult u merken onder de streep! Dit alles maakt de digitale telefooncentrale in de cloud van telNEX een super voordelige keuze.

Bent u benieuwd wat u kunt besparen?

Stuur uw huidige telefoonrekening naar ons op, dan rekenen wij het voor u uit!