Installatie en implementatie

Benieuwd hoe de installatie en implementatie bij ons in z’n werk gaat? Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk.

Dat betekent dat we veel installaties en implementaties gewoon op afstand kunnen doen. Bestelt u nieuwe toestellen? Wij stellen ze alvast voor u in! Heeft u liever een monteur die bij u langskomt? Ook die is uiteraard beschikbaar.

telnex-plugnplay-02

Installatie op afstand

In de meeste gevallen kunnen we de installatie en implementatie gewoon op afstand doen.

Dat betekent dat we daarvoor niet langs hoeven komen en daarmee houden we de kosten bij telNEX laag. Wij maken gebruik van een verbinding op afstand om alles precies naar uw wenst in te stellen.

Uw bestanden intern toegankelijk
Icon Hardware Toestel

Plug-and-play toestellen

Bestelt u nieuwe toestellen en wilt u daar het liefst meteen gebruik van maken?

Wij bereiden de configuratie geheel voor, zodat u de hardware alleen maar hoeft in te steken. U hoeft uw toestellen niet zelf in te stellen, wij zorgen ervoor dat de logins voor apps en desktopapplicaties ready-to-go zijn. telNEX neemt het werk uit handen en u weet zeker dat alles goed ingesteld is, win-win!

Callcenter Medewerker

Uw eigen telNEX-telefooncentrale laten installeren?

Wij realiseren de complete installatie van A tot Z, geheel zorgeloos en volledig gevormd naar uw wens. Neem gerust contact met ons op!

Installatie op locatie

Heeft u toch liever een monteur die bij u langskomt voor de installatie?

Onze monteurs zorgen er door heel Nederland voor dat ze de installatie van A tot Z in orde maken. Heeft u tijdens de installatie of implementatie vragen? Wij luisteren naar u wensen en leggen u graag uit hoe u de juiste oplossing kiest.

Hardware installaties en reparaties