Overstappen

Overstappen naar de nieuwe generatie telefonie? Met telNEX belt u vanuit de cloud,
gebruikt u een geavanceerde telefooncentrale en betaalt u daarvoor een verrassend lage
prijs.

Wij garanderen een nieuwe manier van bellen en gebeld worden, waarbij professionele mogelijkheden ook voor uw organisatie binnen handbereik zijn. Wilt u overstappen en alles in de praktijk ervaren? Wij helpen u om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit zonder moeilijkheden gebeurt en zonder dat de bereikbaarheid tijdelijk wegvalt. 

Alle bestanden veilig opgeslagen in de cloud

Besparen: goedkoper met goede kwaliteit

Benieuwd naar de belangrijkste reden voor veel van onze klanten om over te stappen?

Het kan goedkoper dan u denkt! Goede telefonie hoeft niet veel te kosten als u gebruik maakt van de digitale mogelijkheden van de cloud. Bij telNEX berekenen we scherpe tarieven, zodat u op een goedkope manier gebruik kunt maken van de beste telefonie. We garanderen de hoogste geluidskwaliteit, inclusief geavanceerde mogelijkheden voor doorschakelen en bijvoorbeeld vaste telefonie op mobiel.

Bespaar met Hosted Telefonie
Callcenter Medewerker

Benieuwd wat u kunt besparen?

Stuur uw telefoonrekening op en wij vertellen maar al te graag wat u zou kunnen besparen!

Callcenter Medewerkers als Antwoordservice

Gewoon bereikbaar: naadloos overstappen

Tijdens de overstap blijft u uiteraard gewoon bereikbaar, wij garanderen dat de verbinding niet tijdelijk weg zal vallen. 

In plaats daarvan zorgen we voor voldoende overlap, waarmee we de tijd hebben om de nieuwe virtuele centrale in te richten en de door u gekozen opties beschikbaar te maken. Pas nadat we de nieuwe centrale uitvoerig hebben getest, schakelen we de oude centrale over naar de nieuwe centrale. Zo weet u zeker dat u gewoon gebeld kunt worden en direct weer contact op kunt nemen met klanten en andere relaties. Wij helpen u zorgeloos over te stappen met uw zakelijke telefonie, zodat u de voordelen van een virtuele telefooncentrale in de cloud kunt ervaren.