Telefooncentrale

Bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale met flexibele en geavanceerde mogelijkheden?

Een nieuwe centrale staat niet meer op kantoor, maar zweeft voortaan in de cloud. Volkomen veilig en zonder vervelende storingen of andere technische problemen. Met telNEX kiest u voor een telefooncentrale die werkt, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Sterker nog, u hoeft er niet eens in te investeren. U betaalt een vast laag bedrag per maand en kunt gebruik maken van zowel de centrale als alle geavanceerde mogelijkheden.

Callcenter Medewerkers als Antwoordservice

Centrale in de cloud

Onze telNEXUS-telefooncentrale draait volledig in de cloud. Met de software van 3CX zorgen we voor een professionele oplossing met maximale betrouwbaarheid en geavanceerde mogelijkheden.

Bovendien hoeft u geen investering te doen en is het niet langer nodig om rekening te houden met kosten voor reparaties of vervanging. Wij dragen het risico en u plukt de vruchten van een altijd werkende VoIP-centrale in de cloud.

Wij richten de telefooncentrale in naar uw wens. U bepaalt op welke telefoons u gebeld wil worden, welke telefoon als eerste af zal gaan en met welk nummer u zelf graag zou willen bellen. U vraagt, wij draaien!

Jongen werkzaam als Systeembeheerder
Callcenter Medewerker

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij telNEX bieden we een scala aan functies binnen uw telefooncentrale. Richt uw  centrale in naar wens en maak  gebruik van alle mogelijkheden!

Callcenter Medewerker Antwoordservice

100% veilig en storingsvrij

U betaalt een vast laag bedrag per maand voor de telefooncentrale.

Dat is inclusief de technische support en hulp van onze betrokken helpdesk medewerkers. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw centrale te allen tijde volledig up-to-date is en dat u altijd beschikt over de nieuwste functies.

Door middel van het proactief in de gaten houden van de situatie, is de telefooncentrale in de cloud 100% veilig en praktisch altijd storingsvrij. Wij voorkomen vervelende storingen en andere haperingen en zorgen ervoor dat u een vlekkeloze VoIP-ervaring heeft.