Telefoonnummers

Heeft u een of meerdere telefoonnummers nodig voor uw bedrijf? Bij telNEX denken we graag met u mee.

Gaat het om een lokale dienst voor klanten in de omgeving, om een landelijk aanbod of vindt u het belangrijk om het nummer gratis beschikbaar te maken? Wij adviseren u over de mogelijkheden en registreren hierna uiteraard het telefoonnummer voor u. Wilt u liever een bestaand nummer omzetten? Ook hiervoor bent u bij telNEX aan het juiste adres.

Digitale data codes

Geografisch nummer: voor iedere locatie

Zoekt u een telefoonnummer voor een specifieke locatie in Nederland?

Wij zorgen voor het nummer met een netnummer dat past bij de regio waarin u actief bent. De bekendste netnummers zijn natuurlijk 040 voor Eindhoven, 010 voor Rotterdam, 020 voor Amsterdam en 030 voor Utrecht. Daarnaast zijn we u graag van dienst met de netnummers voor bijvoorbeeld Den Haag, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Assen, Groningen en Leeuwarden.

Wilt u regionaal diensten aanbieden en zoekt u daarvoor een passend telefoonnummer? Wij helpen u om het geografische nummer te registreren, zodat u hier direct gebruik van kunt maken.

Callcenter Medewerker

Zoekt u advies over de telefoonnummers binnen uw bedrijf?

Onze medewerkers leggen u graag alles uit over ons scala aan opties op het gebied van telefoonnummers.

0900 nummer door heel Nederland

Landelijk: 085, 088, 0800 en 0900

Heeft u liever een landelijk nummer, bijvoorbeeld om door heel het land de beste service te kunnen bieden?

Gebruik dan een 085- of een 088-nummer. Deze zijn beiden geschikt om landelijk te gebruiken. Het grote verschil is dat u het 085-nummer per stuk of per 10 stuks kunt afnemen. Wilt u een 088-nummer? Houd er rekening mee dat dit alleen kan in blokken van 100 nummers.

Tip: snel een landelijk telefoonnummer nodig? Het 085-nummer kunnen we meteen leveren. Deze hoeft namelijk niet aangevraagd te worden bij de ACM.

Daarnaast kunt u gebruik maken van een 0800-nummer of een 0900-nummer. Met een 0800-telefoonnummer kunnen uw klanten en andere relaties u gratis bellen, omdat u de kosten zelf betaalt. Het 0900-nummer biedt de mogelijkheid om servicekosten te rekenen, bovenop het reguliere beltarief.

Tijd voor een nieuw telefoonnummer

Is het tijd voor een nieuw telefoonnummer?

Wij helpen u om het nummer te registreren dat u nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat u bereikbaar bent op het nummer dat uw voorkeur heeft, hiermee kunt u bovendien ook zelf bellen.

Icon Hardware Toestel